Ingyenes rákszűrés

 

 


A Fej-nyaki Onkológiai Társaságok Nemzetközi Föderációja (IFHNOS - International Federation of Head and Neck Oncologis Societies) a 2019. évben is felhívja a világ lakosainak, valamint a gyógyításban résztvevő szakemberek, orvosok figyelmét a fej-nyaki daganatokra, ezek prevenciójára, a korai diagnózis fontosságára, valamint a modern kezelési lehetőségekre.
Hazánkat is külön felkérték, hogy vegyen részt ezen fontos célok megvalósításában és Dr Lujber Lászlót a Pécsi Tudományegyetem Fül-,Orr-,Gégészeti és Fej-, Nyaksebészeti Klinika egyetemi docensét bízták meg, hogy koordinálja a Magyarországi eseményeket.
Számos tudományos továbbképzés , előadás és konferencia ennek jegyében zajlik, azonban a legfontosabb eseménynek az ország több pontján megszervezésre kerülő rákszűrést tartják a szervezők.
Az ingyenes rákszűrés időpontja: 2019.július 22.- 23. 9:00 -14:00-ig

Helyszíne: 7621 Pécs, Munkácsy M. u. 2.

Bejelentkezés: 06 72 507-368 telefonon.

Betegeket kizárólagosan előzetes bejelentkezés és regisztráció esetén tudjuk csak fogadni.

Az ingyenes fej-nyaksebészeti rákszűrési kampány során fej nyaksebészetben jártas szakorvos kollégák fognak rutin szűrővizsgálatot végezni, illetve szükség szerint a legmodernebb video endoscopos vizsgálómódszereket használni, mindamellett tanácsadással, a rizikófaktorok ismertetésével igyekeznek majd a rákos megbetegedés kialakulásának megakadályozásában hathatós segítséget nyújtani.